Angiee Gabaya
Designer & Illustrator
happy-lane-08.jpg

Happy Lane Environmental Graphics

 

Happy Lane 

A new interactive play space and entrance at TEL HI was developed as part of a grant program by The NFL Foundation and 50 Fund, in partnership with KaBOOM!, to foster fun and fitness in the Bay Area community. We developed a massive graphic installation that welcomed hundreds of visitors and passerbys along Chestnut Street. Happy Lane consists of two areas: The Happy Course and The Happy Wall. The Happy Course is a quick, easy 90-second workout. The Happy Wall consists of an interactive chalkboard framed by a large iconic mural inspiring positive everyday action plus two panels promoting healthy diet & nutrition on either end.

ART DIRECTION: Bobby buchanan
design & illustration: angiee mabilangan